top of page
CRIME TABLE_SEPT 2023-0786.jpg
Crime table®:
Interactieve leerroute voor professionals

Bij een succesvolle aanpak van ondermijning spelen verschillende partijen een cruciale rol. Gemeenten voering hierin lokaal de regierol. Dat vergt naast capaciteit ook voldoende kennis. Maar nog niet bij alle veiligheidspartners is de kennis toereikend. Wilt u uw kennis van ondermijning verder verdiepen, samen met het team? Zet dan Crime table® in.

Ondermijning is geen spelletje
Crime table® is een interactieve leerroute over ondermijnende criminaliteit voor professionals. Het unieke is dat het integrale verhaal van ondermijning aan bod komt. Aan de hand van korte kenniscolleges, en vragen en opdrachten krijgt u kennis en inzichten in ondermijning in het algemeen, kwetsbare branches en locaties, mensenhandel, drugscriminaliteit, vastgoedcriminaliteit, zorgcriminaliteit, ondermijning en jongeren en witwassen. U leert vanuit alle facetten naar ondermijning te kijken. Op deze manier herkent u logische verbanden in thema’s, handelingen en signalen. En zo kunt u ondermijning in uw eigen werk beter duiden en aanpakken. Ondermijning is geen spelletje, en Crime table® ook niet. Het is een onderwijskundig concept, waarmee u echt uw kennis gaat verdiepen. Een maximaal leereffect is gegarandeerd.

Ondermijningsbus_Crimetable_visual_VW_2.png
Impressie
Themas1

Crimineel eenvoudig

De leerroute van Crime table® volgt u in een team van twee tot zes personen. U neemt plaats aan tafel bij de familie Papilio. Een bijzondere familie, die werkt volgens vier criminele principes: (1) geld, (2) intimidatie & geweld, (3) informatie en (4) relaties. Samen met het team doorloopt u de leerroute die ongeveer 90 minuten duurt. U leert niet alleen van uw eigen vragen en opdrachten, maar ook van die van de anderen. Wie gaat voor de makkelijke of de moeilijke variant? En wie heeft aan het einde het minste crimineel verkregen geld?

 

Uitstekende combinatie
U kunt Crime table® afzonderlijk inzetten, maar er ook voor kiezen om deze samen met de Ondermijningsbus te gebruiken. Op deze manier kan een deel van het team aan de slag met Crime table, en kunnen andere collega’s met de expert in gesprek bij de Ondermijningsbus. Het is ook mogelijk maatwerk bij de Ondermijningsbus te leveren, zoals workshops over bepaalde thema’s. We denken graag met u mee.  

 

Interesse? Neem contact op of vraag een offerte aan.

Ondermijningsbus_Crimetable_visual_VW_2.png
bottom of page